Forum sojuszu.
Administrator
W tym temacie każdy chętny może złożyć podanie do naszego sojuszu które zostanie rozpatrzone przeze mnie albo Play4Fun.
Schemat:
Imię:
Pozycje planet:
Ilość punktów:
Jak długo grasz w ogame:
Preferowany styl gry(eko/flota):
Dlaczego akurat nasz sojusz:
Linki do ST (o ile takowe posiadasz):
Pozdrawiam, Hubert
Gość
Imię: Adrian
Nick w grze: Calgar98
Pozycje planet: 3:58:8, 3:58:11
Ilość punktów: 1126
Jak długo grasz w ogame: tu 1 miesiąc, a na innnych uni z 1 rok
Preferowany styl gry(eko/flota): ekoflota
Dlaczego akurat nasz sojusz: Jesteście dobrym sojuszem i rozijającym się, mam nadzieję że w tym sojusz gracze mają dobre kontakty ze sobą, tam gdzie byłem były zapewnienia o współpracy i dupa
Linki do ST (o ile takowe posiadasz): WTF?
Administrator
Calgar98 napisał:
Imię: Adrian
Nick w grze: Calgar98
Pozycje planet: 3:58:8, 3:58:11
Ilość punktów: 1126
Jak długo grasz w ogame: tu 1 miesiąc, a na innnych uni z 1 rok
Preferowany styl gry(eko/flota): ekoflota
Dlaczego akurat nasz sojusz: Jesteście dobrym sojuszem i rozijającym się, mam nadzieję że w tym sojusz gracze mają dobre kontakty ze sobą, tam gdzie byłem były zapewnienia o współpracy i dupa
Linki do ST (o ile takowe posiadasz): WTF?
Nie WTF? tylko pokaż nam jakiś dowód że znasz się na grze. Linki do ST, jakieś rekordy czy coś takiego. Bez tego nie przyjmujemy gdyż zostały tylko 3 miejsca i szukamy doświadczonych graczy
Gość
Witam,
Imię: Kamil
Nick w grze: lot4r_sdz
Pozycje planet: 3:248:8 3:248:5 3:347:5
Ilość punktów: ~3700
Jak długo grasz w ogame: Teraz założyłem konto 3 tyg temu i jakoś idzie powoli. A gram od 2008 z przerwami.
Preferowany styl gry(eko/flota): Najpierw Eko później flota.
Dlaczego akurat nasz sojusz: Potrzebuje jakiejś zgranej paczki do grania bo samemu mi się nudzi a lubię z kimś pogadać i polatać.
Linki do ST (o ile takowe posiadasz): Są to stare st, pod nazwami użytkownika Lot4r lub Lot4rus na forum.
Pozdrawiam
K.
Administrator
Poszła wiadomość na PW
Gość
Nick w grze: SobeCK
Pozycje planet: [2:301:4]
Ilość punktów: 39
Jak długo grasz w ogame: od paru dni ale pare lat temu też grałem
Preferowany styl gry(eko/flota): flota
Dlaczego akurat nasz sojusz: Ponieważ szukam sojuszu w których członkowie są cały czas aktywni
Linki do ST (o ile takowe posiadasz):
Administrator
Podanie napisał:
Nick w grze: SobeCK
Pozycje planet: [2:301:4]
Ilość punktów: 39
Jak długo grasz w ogame: od paru dni ale pare lat temu też grałem
Preferowany styl gry(eko/flota): flota
Dlaczego akurat nasz sojusz: Ponieważ szukam sojuszu w których członkowie są cały czas aktywni
Linki do ST (o ile takowe posiadasz)/quote]
Przykro mi ale twoje podanie zostało odrzucone z powodu braku jakich kolwiek linków aby potwierdzić doświadczenie i niskiego top
Gość
Imię:Tomek
Nick w grze:tomek1600
Pozycje planet:1:433:4, 1:433:11, 1:437:5
Ilość punktów:3 129
Jak długo grasz w ogame:kilka lat z przerwami, mam doświadczenie na kilku unii, niestety nie mam ST, najwięcej miałem 500k pkt.
Preferowany styl gry(eko/flota): eko
Dlaczego akurat nasz sojusz:Ponieważ wasi członkowie znajdują się blisko mnie, a ja lubię polatać z kimś i pograć wspólnie, lubie rozwijać obronę.
Administrator
Na czas wojny nie przyjmujemy. Jedyne negocjacje są możliwe z szefem sojuszu Play4Fun. On tu teraz decyduje, gdyż ja nie chce brać odpowiedzialności że wziąłem do sojuszu kogoś kto sprzeda nas dla przeciwnika. Pisz do niego na PW w grze. Po zgłoszeniu widzę że nie masz zbyt dużych szans ale warto próbować. Powodzenia i pozdrawiam.
Gość
Imię: Bartek
Nick w grze: nonejm
Pozycje planet: 3:304:12 ; 3:302:9 ; 3:32:9
Ilość punktów: 7.671
Jak długo grasz w ogame: zacząłem grać jak powstało uni 15, grałem wtedy (jeszcze za czasów gdy nie było depozytów) na uni 1, (top200) 30,50, aktualnie gram na pegasusie oraz 69
Preferowany styl gry(eko/flota): mieszany obecnie nastawiony na flotę
Dlaczego akurat nasz sojusz: sojusz jest obecnie jednym z bardziej prosperujących, wiem że nie są tu przypadkowi gracze bo o ile pamiętam nie tylko na pegasusie istnieje (ale mogę się mylić) chciałbym zasilić szeregi, swoimi umiejętnościami oraz zdolnościami
Linki do ST (o ile takowe posiadasz): kiedyś posiadałem jednakże miałem przerwę ogejmową dłuższy czas i niestety nieaktywne linki
Administrator
Kolejne ciężkie podanie. Tutaj musi się wypowiedzieć sam szefu sojuszu gdyż nie chce popełnić żadnej gafy
Gość
znalazłem kilka na pewno moich ST. to było zaraz przed moim odejściem z ogame (sprawy prywatne i brak czasu wtedy zadecydował) teraz studia i praca więc spokojnie ogarniam
Daję linki:
board. ogame. pl/board790-z-ycia-uniwers-w/board934-archiwum-z-u/board1102-uni-30/board619-uni30/997802-s-d-u30-edycja-6-05-09-2008-04-10-2008/index3.html#post12996505
board. ogame. pl/board790-z-ycia-uniwers-w/board934-archiwum-z-u/board1091-uni-9/board65-starcia-u9/1008763-hellmaster-feed2-vs-nonejm-studenci-320-48/#post13070531
Stary nick: (farmer)
board ogame. pl/board790-z-ycia-uniwers-w/board934-archiwum-z-u/board1099-uni-26/board455-did-u26/398323-mini-starcia-tytan-w-solo-40-acs-60/index45.html#post6400842
A to mały dowód na grę na uni30. Osobiście z Kocurem współpracowałem (Ci co wiedzą kto to jest to wiedzą kto to )
board. ogame. pl/board790-z-ycia-uniwers-w/board934-archiwum-z-u/board1102-uni-30/board460-did-u30/1127146-time-to-say-goodbay/#post14815783
wprawdzie jestem jako obrońca jednakże dorobek zawdzięczam swoją ciężką pracą akurat wtedy już odchodziłem z ogame więc fsy itd nie były robione
Z tego co widzę kolega ma już obecnie sojusz.
/Damianq
Gość
Nick w grze: cheetos
Pozycje planet: 3:347:12, 3:347:13, 3:346:11
Ilość punktów: 3.530
Jak długo grasz w ogame: aktualnie około miesiąca, kiedyś grałem ok roku(top500 na jednym z pierwszych uni)
Preferowany styl gry(eko/flota): eko, później flota
Dlaczego akurat nasz sojusz: ktoś z waszego sojuszu jest koło mnie i fajnie było by mieć kogoś koło siebie, a poza tym szukam paczki starszych osób do wspólnego grania
Linki do ST (o ile takowe posiadasz):niestety brak
Pozdrawiam cheetos
Odrzucone
/Damianq
Gość
tak posiadam sojusz, jednakże składając podanie do Was dostałem informację "sojusz jest w trakcie wojny i nie prowadzi rekrutacji, zapraszamy później"
Dlatego też na boardzie znalazłem datę zakończnia wojny "20.10.2012r. godz. 9:00" i stosuję się do tego terminu, chyba że jest możliwość przyjęcia to też kaine problem, prosiłbym o kontakt na pw w ogame by szybciej i płynniej ustalić wszystko
Gość
Imię:Rafał
Nick w grze:Ralf
Pozycje planet:
Ilość punktów:
Jak długo grasz w ogame: Długoooo
Preferowany styl gry(eko/flota):górnik z dobrą flota farmingową
Dlaczego akurat nasz sojusz:
Linki do ST (o ile takowe posiadasz):board.ogame.pl/board790-z-ycia-uniwers-w/board934-archiwum-z-u/board1139-uni-51/board582-starcia-u51/1093086-ralf-v-dsm-1799-38/ pożegnanie ;P ale kilka STeków było
/Odrzucone
Damianq